Logo
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.

RÁDI VÁM PORADÍME

tel:+420732344844

PO-PÁ  8:00-17:00 hod

email: biokado@seznam.cz

POŠTOVNÉ

1.Objednávka nad 2000,-Kč

Zdarma

Osobní odběr

Zdarma

2.Zásilkovna

79,-Kč

3. Kurýrní služba

123,-Kč

 

PLATBA

1.Platba při odběru na výdejním místě

Zdarma

2.Platba převodem na účet

Zdarma

3.Platba dobírkou

40,-Kč

(Zboží na dobírku je připočtena k ceně poštovného.)

SLUŽBY

OSOBNÍ KONZULTACE Z OBLASTI FYTOTERAPIE

HIRUDOTERAPIE (léčba pijavicemi lékařskými)

NATUROPATIE MĚŘENÍ VITAMÍNŮ A MINERÁLŮ

ON-LINE KONZULTACE

více informací ke službám na tel: +420 732 344 844 od 8:00 - 17:00 hod

nebo emailem: biokado@seznam.cz

 

KONZULTACE A VÝDEJNÍ MÍSTO

Nákupní 426/1

736 01   Havířov - Šumbark

 

 

 

 

  1. Úvod
  2. Ochrana osobních údajů e-shopu www.biokado.cz
Ochrana osobních údajů e-shopu www.biokado.cz
  1. Společnost Biokado s.r.o. se sídlem U Statku 301/1, Havířov-Bludovice, 73601, IČ01475321, zapsaná u Krajského soudu v Ostravě oddíl C, vložka 55920. (dále jen „prodávající“ nebo „správce“) zpracovává ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů)(dále jen „Nařízení“), následující osobní údaje:

    • jméno, příjmení
    • e-mailovou adresu
    • telefonní číslo
    • adresu/sídlo
  2. Výše uvedené osobní údaje je nutné zpracovat pro odbavení objednávek a další plnění ze smlouvy, pokud mezi vámi a prodávajícím dojde k uzavření kupní smlouvy. Takové zpracování osobních údajů umožňuje čl. 6 odst. 1 písm. b) Nařízení – zpracování je nezbytné pro splnění smlouvy.

    Prodávající zpracovává tyto údaje rovněž za účelem evidence smlouvy a případného budoucího uplatnění a obranu práv a povinností smluvních stran. Uchování a zpracování osobních údajů je za výše uvedeným účelem po dobu 10 let od realizace poslední části plnění dle smlouvy, nepožaduje-li jiný právní předpis uchování smluvní dokumentace po dobu delší. Takové zpracování je možné na základě čl. 6 odst. 1 písm. c) a f) Nařízení – zpracování je nezbytné pro splnění právní povinnosti a pro účely oprávněných zájmů správce.

  3. Na e-mailovou adresu, případně telefonní číslo mohou být kupujícímu zasílány novinky a jiná obchodní sdělení, tento postup umožňuje § 7 odst. 3 zákona č.480/2004 Sb., o službách informační společnosti, pokud jej kupující neodmítne. Tato sdělení lze kdykoliv jakýmkoliv způsobem – například zasláním e-mailu nebo proklikem na odkaz v obchodním sdělení – odhlásit.

  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Biokado s.r.o. tedy správcem osobních údajů. Osobní údaje pro tohoto správce zpracovávají také zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice

    Osobní údaje nebudou předány do třetích zemí mimo EU.

  5. Správce nemá osobu tzv. pověřence. Správce lze kontaktovat na emailové adrese biokado@seznam.cz

  6. Správce osobních údajů, jakožto provozovatel webové stránky www.biokado.cz, užívá na této webové stránce soubory cookies, které jsou zde užity za účelem:

      • měření návštěvnosti webových stránek a vytváření statistik týkající se návštěvnosti a chování návštěvníků na webových stránkách
      • základní funkčnosti webových stránek
    • Sběr cookies za účelem uvedeným výše může být považováno za zpracování osobních údajů. Takové zpracování je možné na základě zákonného důvodu - oprávněného zájmu správce, a umožňuje ho čl. 6 odst. 1 písm. f) Nařízení.
    • Webové stránky lze používat i v režimu, který neumožňuje sbírání údajů o chování návštěvníků webu – tento režim je možný buďto nastavit v rámci nastavení prohlížeče, nebo je možné vznést proti takovému sběru na základě oprávněného zájmu správce námitku dle čl. 21 Nařízení, která je dostupná v dolní části webových stránek. Vaše námitka bude vyhodnocena bezodkladně. Cookies nezbytné pro funkčnost webu budou uchovány pouze po dobu nezbytně nutnou pro fungování webu.
    • Vznese-li návštěvník námitku proti zpracování technických cookies nezbytných pro fungování webových stránek, nelze v takovém případě zaručit plnou funkčnost a kompatibilitu webových stránek.
    • Cookies, které jsou sbírány za účelem měření návštěvnosti webu a vytváření statistik týkající se návštěvnosti a chování návštěvníků na webu, jsou posuzovány v podobě hromadného celku a v anonymní podobě, která neumožňuje identifikaci jednotlivce.
    • Shromážděné cookies soubory jsou zpracovány dalšími zpracovateli:
      • Poskytovatelem služby Google Analytics, provozované společností Google Inc., sídlem 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA
  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • zrušit kdykoliv zasílání obchodních sdělení,
    • vznést námitku proti zpracování na základě oprávněného zájmu správce,
    • požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme,
    • vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení zpracování,
    • požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů, výmaz provedeme, pokud to nebude v rozporu s platnými právními předpisy nebo oprávněnými zájmy správce,
    • na přenositelnost údajů, pokud se jedná o automatizované zpracování na základě souhlasu nebo z důvodu plnění smlouvy,
    • požadovat kopii zpracovávaných osobních údajů,
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením,
    • podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů.

Novinky z našeho blogu

Také trpíte na časté záněty nosních dutin, rýmu nebo kašel?
09.11.2019
Také trpíte na časté záněty nosních dutin, rýmu nebo kašel?
Pak je nejvyšší čas připravit si účinný prostředek, který vám pomůže zbavit se těchto protivných problémů. Obklady z lněných semínek, díky slizovitým ... číst celé
Návod na jeden takový netradiční dárek.
09.11.2019
Návod na jeden takový netradiční dárek.
Likér připravený z koriandru je dobré jen tak ucucávat, zvláště o svátcích, kdy jsme to přehnali s jídlem. Uklidňuje žaludek a střeva a navíc má osvěž... číst celé
Recept na výrobu šípkového oleje
22.10.2019
Recept na výrobu šípkového oleje
Toužíte po bioaktivním vitamínu C? Připravili jsme pro vás výrobu oleje z plodů šípkové růže. číst celé
Opětovná bolest v krku, chrapot nebo zanícené mandle vyzkoušejte rychlou a účinou metodu.
20.10.2019
Opětovná bolest v krku, chrapot nebo zanícené mandle vyzkoušejte rychlou a účinou metodu.
Bolest v krku, chrapot nebo zanícené mandle vyzkoušejte rychlou a účinou metodu tvarohového zábalu. číst celé

 

 

O rozvíjející se společnosti Biokado s.r.o.

Biokado je rozvíjející se společnost, která se specializuje v oblasti fytoterapie a s láskou vyrábí originální čajové bylinné směsi ručně míchané podle osvědčených receptů, s přihlédnutím k nejnovějším vědeckým výzkumům.

Pečlivá příprava dodává našim směsem jedinečné vlastnosti a vysokou účinnost, proto se k nám naši zákazníci rádi vracejí. Bylinky a bylinné produkty pomáhají navracet zdraví, vitalitu, krásu a radost ze života.

Kromě toho nabízíme přírodní doplňky stravy a zdravé potraviny. Jsme připraveni zajistit i málo dostupné produkty nebo speciality. Prodáváme malá i velká balení podle přání zákazníka.

Biokado je značkou dynamické společnosti, která je schopna uspokojit i nejnáročnější klienty.

Příroda, zdraví, bylinky to je oč tu běží!

Služba zákazníkům

FYTOTERAPIE (bylinná konzultace)

Co to znamená? 

Fytoterapie nebo-li bylinářství je léčba různými preparáty (čaje, extrakty, tinktury, vína, masti), připravenými z bylinných drog.

HIRUDOTERAPIE (pijavice lékařské)

Co to zanmená?

Hirudoterapie je alternativní způsob léčby, při kterém se přikládají pijavice lékařské na specifická místa na lidském těle za účelem ovlivnění patologického procesu v organismu.

 

 

Kde hledat naši firmu, konzultace a výdejnu?

Adresa provozovny

Nákupní 426/1, 736 01, Havířov - Šumbark

volejte na tel:  +420 732 344 844 (Po - Pá  od 9 : 00 - do 17 : 00 hod.)

pište na email: biokado@seznam.cz

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Copyright ©2013 biokado.cz
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.