Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
(Po-Pá, 9-17 hod)
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.

RÁDI VÁM PORADÍME

tel:+420732344844

PO-PÁ  8:00-17:00 hod

email: biokado@seznam.cz

POŠTOVNÉ

1.Objednávka nad 2000,-Kč

Zdarma

Osobní odběr

Zdarma

2.Zásilkovna

79,-Kč

3. Kurýrní služba

123,-Kč

 

PLATBA

1.Platba při odběru na výdejním místě

Zdarma

2.Platba převodem na účet

Zdarma

3.Platba dobírkou

40,-Kč

(Zboží na dobírku je připočtena k ceně poštovného.)

SLUŽBY

OSOBNÍ KONZULTACE Z OBLASTI FYTOTERAPIE

NATUROPATIE MĚŘENÍ VITAMÍNŮ A MINERÁLŮ

ON-LINE KONZULTACE

více informací ke službám na tel: +420 732 344 844 od 8:00 - 17:00 hod

nebo emailem: biokado@seznam.cz

 

KONZULTACE A VÝDEJNÍ MÍSTO

Nákupní 426/1

736 01   Havířov - Šumbark

AUTOBUS MHD

401,416,

zastávka: Orlí

 

 

 

 

Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely použití funkce Hlídací pes
  1. Společnost Biokado s.r.o. se sídlem U Statku 301/1, Havířov-Bludovice, 73601, IČ01475321, zapsaná u Krajského soudu v Ostravě oddíl C, vložka 55920. (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
  2. Emailová adresa bude zpracována za účelem:

    • využití funkce Hlídací pes – zaslání e-mailové notifikace, jakmile se změní skladovost / cena zvoleného produktu dle požadovaných preferencí uživatele
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 180 dní a to za účelem:

    • zaslání e-mailové notifikace, jakmile se změní skladovost / cena zvoleného produktu dle požadovaných preferencí uživatele.
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to zasláním emailu na kontaktní adresu biokado@seznam.cz  s žádostí o odhlášení, nebo kliknutím v obdrženém mailu Hlídacího psa.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek odstranění e-mailové adresy z funkce Hlídací pes
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Věnujte tělu péči kterou si zaslouží.
24.09.2020
Věnujte tělu péči kterou si zaslouží.
Blíží se plískanice a tělo bude vystavené virovým útokům. Neváhejme proto se posílit blahodárnou detoxikační koupelí. číst celé
Seznamte se! Maca peruánská je vhodná pro každého.
Seznamte se! Maca peruánská je vhodná pro každého.
Zájem o tuto rostlinu narůstá teprve v průběhu několika posledních let, i když ji místní obyvatelstvo využívalo jíž asi před 2000 lety. číst celé
Přírodní energie  podnázvem "GUARANA"
21.09.2020
Přírodní energie podnázvem "GUARANA"
Přípravky z guarany zvyšují odolnost proti únavě , urychlují mentální koncentraci , zlepšují krevní oběh a braní usazování cholesterolu. Udává se , že... číst celé
Nebojte se a seznam te se! "Hirudoterapie" i pijavice dokážou zázraky
13.09.2020
Nebojte se a seznam te se! "Hirudoterapie" i pijavice dokážou zázraky
Léčba pijavicemi hurudoterpaie nebo bdelloterapie z latiny hirudo a řec. Bdello pijavice je známá odedávna. První zmínky o tomto způsobu léčby se... číst celé

 

 

 

 

AKTUÁLNÍ INFORMACE A DĚNÍ FIRMY

FACEBOOK

INSTAGRAM

Dotazy a informace

PROVOZOVNA

 Bylinkářství

Nákupní 426/1, 736 01, Havířov - Šumbark

IČ:01475321

DIČ: CZ01475321

 

 

 

   

 

 

 

 

 

 

 

 

Kontaktní osoba
Logo
Zdeňka Dostálová
Zdeňka Dostálová
(Po-Pá, 9-17 hod)
Copyright ©2013 biokado.cz
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.