Logo
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.

RÁDI VÁM PORADÍME

tel:+420732344844

PO-PÁ  8:00-17:00 hod

email: biokado@seznam.cz

 

POŠTOVNÉ

1.Doporučené psaní

70,-Kč

2.Balík do ruky

129,-Kč

3. Kurýrní služba

109,-Kč

V případě dodání zboží na dobírku je připočtena k ceně poštovného 40,-Kč.

 

KONTAKTNÍ MÍSTO

Nákupní 426/1

736 01   Havířov - Šumbark

 

SLUŽBY

KONZULTACE  Z OBLASTI FYTOTERAPIE A NATUROPATIE

ON-LINE KONZULTACE

OSOBNÍ KONZULTACE

MĚŘENÍ VITAMÍNŮ A MINERÁLŮ

NATUROPATIE

vice informací k službám na tel: +420 732 344 844 od 8:00 -17:00 hod

nebo emailem:biokado@seznam.cz

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zobrazování marketingových nabídek
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zobrazování marketingových nabídek
  1. Udělujete tímto souhlas společnosti Biokado s.r.o. se sídlem U Statku 301/1, Havířov-Bludovice, 73601, IČ01475321, zapsaná u Krajského soudu v Ostravě oddíl C, vložka 55920. (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • marketingové cookies (anonymní)
    • aktivita uživatele (prohlížené produkty a stránky, nákupní chování)
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • marketingového zpracování Vašich nákupních preferencí
    • personalizace (tedy přizpůsobení) obchodních nabídek či kampaní
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 90 dní a to za účelem:

    • marketingového zpracování vašich nákupních preferencí, pokud tuto dobu neprodloužíte
    • personalizace (tedy přizpůsobení) obchodních nabídek či kampaní, pokud tuto dobu neprodloužíte
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Poskytovatelem služby Facebook Ads, provozované společností Facebook Inc., sídlem 1601 Willow Road, Menlo Park, CA 94025, USA
    • Poskytovatelem služby Google AdWords, provozované společností Google Inc., sídlem 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA
    • Poskytovatelem služby Sklik, provozované společností Seznam a.s., sídlem Radlická 3294/10, 150 00, Praha 5, ČR
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU. (Servery na území EU)

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu nebo zasláním emailu.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek zabránění spouštění remarketingových kódů reklamních nástrojů a zabránění personalizace obsahu na webových stránkách e-shopu
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Ostropestřec pomůže nejen játrům.
19.03.2019
Ostropestřec pomůže nejen játrům.
Jak játra fungují? V první řadě produkují žluč. Ta z jater odtéká do žlučníku, kde se schraňuje a postupně je vypouštěna žlučovody do dvanácterníku. ... číst celé
Černucha známá jako černý kmín
19.03.2019
Černucha známá jako černý kmín
Černucha setá neboli Nigella sativa je druh původem z jižní Evropy a vzápadní Asii, hojně se jako koření a léčivá rostlina pěstuje v Indii, Maroku, vý... číst celé
Guarana zdroj energie nejen pro sportovce
19.03.2019
Guarana zdroj energie nejen pro sportovce
Pochází z povodí Amazonky, zejména z oblasti jižně od této řeky. V menší míře roste i v povodí řek Orinoko a Rio Negro. Využívají se většinou planě ro... číst celé
Už jste slyšeli o keři eleuterokok ostnitý? Ne?
19.03.2019
Už jste slyšeli o keři eleuterokok ostnitý? Ne?
Eleuterokok ostnitý nepatří mezi staré tonizující rostliny. Rozhodující krok v jeho výužití se učinil až v 50. letech tohoto století, kdy se v tehdejš... číst celé
O společnosti

Biokado s.r.o.

je rozvíjející se společnost, která se specializuje v oblasti fytoterapie a s láskou vyrábí originální čajové bylinné směsi ručně míchané podle osvědčených receptů, s přihlédnutím k nejnovějším vědeckým výzkumům.

Pečlivá příprava dodává našim směsem jedinečné vlastnosti a vysokou účinnost, proto se k nám naši zákazníci rádi vracejí. Bylinky a bylinné produkty pomáhají navracet zdraví, vitalitu, krásu a radost ze života.

Kromě toho nabízíme přírodní doplňky stravy a zdravé potraviny. Jsme připraveni zajistit i málo dostupné produkty nebo speciality. Prodáváme malá i velká balení podle přání zákazníka.

Biokado je značkou dynamické společnosti, která je schopna uspokojit i nejnáročnější klienty.

Zákaznický servis

Kontaktujte nás

Pondělí -Pátek

od 9:00 - do 17:00 hodin

tel: +420 732 344 844

email: biokado@seznam.cz

Kde nás najdete

Konzultace a výdejní místo

Nákupní 426/1

Havířov - Šumbark

736 01

Telefon

PO-PÁ: 9:00 - 17:00 Hod

+420 732 344 844

Copyright ©2013 biokado.cz
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.