Logo
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.

RÁDI VÁM PORADÍME

tel:+420732344844

PO-PÁ  8:00-17:00 hod

email: biokado@seznam.cz

 

POŠTOVNÉ

1.Doporučené psaní

70,-Kč

2.Balík do ruky

129,-Kč

3. Kurýrní služba

109,-Kč

V případě dodání zboží na dobírku je připočtena k ceně poštovného 40,-Kč.

 

KONTAKTNÍ MÍSTO

Nákupní 426/1

736 01   Havířov - Šumbark

 

SLUŽBY

KONZULTACE  Z OBLASTI FYTOTERAPIE A NATUROPATIE

ON-LINE KONZULTACE

OSOBNÍ KONZULTACE

MĚŘENÍ VITAMÍNŮ A MINERÁLŮ

NATUROPATIE

vice informací k službám na tel: +420 732 344 844 od 8:00 -17:00 hod

nebo emailem:biokado@seznam.cz

  1. Úvod
  2. Ochrana osobních údajů e-shopu www.biokado.cz
Ochrana osobních údajů e-shopu www.biokado.cz
  1. Společnost Biokado s.r.o. se sídlem U Statku 301/1, Havířov-Bludovice, 73601, IČ01475321, zapsaná u Krajského soudu v Ostravě oddíl C, vložka 55920. (dále jen „prodávající“ nebo „správce“) zpracovává ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů)(dále jen „Nařízení“), následující osobní údaje:

    • jméno, příjmení
    • e-mailovou adresu
    • telefonní číslo
    • adresu/sídlo
  2. Výše uvedené osobní údaje je nutné zpracovat pro odbavení objednávek a další plnění ze smlouvy, pokud mezi vámi a prodávajícím dojde k uzavření kupní smlouvy. Takové zpracování osobních údajů umožňuje čl. 6 odst. 1 písm. b) Nařízení – zpracování je nezbytné pro splnění smlouvy.

    Prodávající zpracovává tyto údaje rovněž za účelem evidence smlouvy a případného budoucího uplatnění a obranu práv a povinností smluvních stran. Uchování a zpracování osobních údajů je za výše uvedeným účelem po dobu 10 let od realizace poslední části plnění dle smlouvy, nepožaduje-li jiný právní předpis uchování smluvní dokumentace po dobu delší. Takové zpracování je možné na základě čl. 6 odst. 1 písm. c) a f) Nařízení – zpracování je nezbytné pro splnění právní povinnosti a pro účely oprávněných zájmů správce.

  3. Na e-mailovou adresu, případně telefonní číslo mohou být kupujícímu zasílány novinky a jiná obchodní sdělení, tento postup umožňuje § 7 odst. 3 zákona č.480/2004 Sb., o službách informační společnosti, pokud jej kupující neodmítne. Tato sdělení lze kdykoliv jakýmkoliv způsobem – například zasláním e-mailu nebo proklikem na odkaz v obchodním sdělení – odhlásit.

  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Biokado s.r.o. tedy správcem osobních údajů. Osobní údaje pro tohoto správce zpracovávají také zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice

    Osobní údaje nebudou předány do třetích zemí mimo EU.

  5. Správce nemá osobu tzv. pověřence. Správce lze kontaktovat na emailové adrese biokado@seznam.cz

  6. Správce osobních údajů, jakožto provozovatel webové stránky www.biokado.cz, užívá na této webové stránce soubory cookies, které jsou zde užity za účelem:

      • měření návštěvnosti webových stránek a vytváření statistik týkající se návštěvnosti a chování návštěvníků na webových stránkách
      • základní funkčnosti webových stránek
    • Sběr cookies za účelem uvedeným výše může být považováno za zpracování osobních údajů. Takové zpracování je možné na základě zákonného důvodu - oprávněného zájmu správce, a umožňuje ho čl. 6 odst. 1 písm. f) Nařízení.
    • Webové stránky lze používat i v režimu, který neumožňuje sbírání údajů o chování návštěvníků webu – tento režim je možný buďto nastavit v rámci nastavení prohlížeče, nebo je možné vznést proti takovému sběru na základě oprávněného zájmu správce námitku dle čl. 21 Nařízení, která je dostupná v dolní části webových stránek. Vaše námitka bude vyhodnocena bezodkladně. Cookies nezbytné pro funkčnost webu budou uchovány pouze po dobu nezbytně nutnou pro fungování webu.
    • Vznese-li návštěvník námitku proti zpracování technických cookies nezbytných pro fungování webových stránek, nelze v takovém případě zaručit plnou funkčnost a kompatibilitu webových stránek.
    • Cookies, které jsou sbírány za účelem měření návštěvnosti webu a vytváření statistik týkající se návštěvnosti a chování návštěvníků na webu, jsou posuzovány v podobě hromadného celku a v anonymní podobě, která neumožňuje identifikaci jednotlivce.
    • Shromážděné cookies soubory jsou zpracovány dalšími zpracovateli:
      • Poskytovatelem služby Google Analytics, provozované společností Google Inc., sídlem 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA
  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • zrušit kdykoliv zasílání obchodních sdělení,
    • vznést námitku proti zpracování na základě oprávněného zájmu správce,
    • požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme,
    • vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení zpracování,
    • požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů, výmaz provedeme, pokud to nebude v rozporu s platnými právními předpisy nebo oprávněnými zájmy správce,
    • na přenositelnost údajů, pokud se jedná o automatizované zpracování na základě souhlasu nebo z důvodu plnění smlouvy,
    • požadovat kopii zpracovávaných osobních údajů,
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením,
    • podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů.

Novinky z našeho blogu

Ostropestřec pomůže nejen játrům.
19.03.2019
Ostropestřec pomůže nejen játrům.
Jak játra fungují? V první řadě produkují žluč. Ta z jater odtéká do žlučníku, kde se schraňuje a postupně je vypouštěna žlučovody do dvanácterníku. ... číst celé
Černucha známá jako černý kmín
19.03.2019
Černucha známá jako černý kmín
Černucha setá neboli Nigella sativa je druh původem z jižní Evropy a vzápadní Asii, hojně se jako koření a léčivá rostlina pěstuje v Indii, Maroku, vý... číst celé
Guarana zdroj energie nejen pro sportovce
19.03.2019
Guarana zdroj energie nejen pro sportovce
Pochází z povodí Amazonky, zejména z oblasti jižně od této řeky. V menší míře roste i v povodí řek Orinoko a Rio Negro. Využívají se většinou planě ro... číst celé
Už jste slyšeli o keři eleuterokok ostnitý? Ne?
19.03.2019
Už jste slyšeli o keři eleuterokok ostnitý? Ne?
Eleuterokok ostnitý nepatří mezi staré tonizující rostliny. Rozhodující krok v jeho výužití se učinil až v 50. letech tohoto století, kdy se v tehdejš... číst celé
O společnosti

Biokado s.r.o.

je rozvíjející se společnost, která se specializuje v oblasti fytoterapie a s láskou vyrábí originální čajové bylinné směsi ručně míchané podle osvědčených receptů, s přihlédnutím k nejnovějším vědeckým výzkumům.

Pečlivá příprava dodává našim směsem jedinečné vlastnosti a vysokou účinnost, proto se k nám naši zákazníci rádi vracejí. Bylinky a bylinné produkty pomáhají navracet zdraví, vitalitu, krásu a radost ze života.

Kromě toho nabízíme přírodní doplňky stravy a zdravé potraviny. Jsme připraveni zajistit i málo dostupné produkty nebo speciality. Prodáváme malá i velká balení podle přání zákazníka.

Biokado je značkou dynamické společnosti, která je schopna uspokojit i nejnáročnější klienty.

Zákaznický servis

Kontaktujte nás

Pondělí -Pátek

od 9:00 - do 17:00 hodin

tel: +420 732 344 844

email: biokado@seznam.cz

Kde nás najdete

Konzultace a výdejní místo

Nákupní 426/1

Havířov - Šumbark

736 01

Telefon

PO-PÁ: 9:00 - 17:00 Hod

+420 732 344 844

Copyright ©2013 biokado.cz
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.